СТУДЕНТСКИ ПРОЈЕКАТ "БЕОГРАДСКИ ДАНИ ИНЖЕЊЕРА"

СТУДЕНТСКИ ПРОЈЕКАТ "БЕОГРАДСКИ ДАНИ ИНЖЕЊЕРА"

Prepoznajući važnost projekata studentskih organizacija, kroz koje se budući inženjeri obrazuju i usavršavaju, Inženjerska komora Srbije podržala je Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd u realizaciji projekta „Beogradski dani inženjera“.

16. „Beogradski dani inženjera” održaće se od 6. do 9. aprila 2023. godine i predstavljaju priliku da studenti pokažu svoja znanja i sposobnosti i da, kroz rešavanje zadataka, naprave prve korake u svetu inženjerskih izazova, razvijiu timski duh, kreativnost i snalažljivost.

Učešćem u ovom projektu, studenti će, kroz niz radionica za lično usavršavanje u edukativnom delu, biti u prilici da steknu i primene nova znanja i veštine, a takmičarski deo, koji se sastoji od dve kategorije - studije slučaja i inovativnog dizajna, biće prilika da, kroz konstrukciju prototipa i rešavanje inženjersko-menadžerskog problema, pokažu svoje sposobnosti rada u timu.

Prijave za učešće na „Beogradskim danima inženjera“ otvorene su 10. do 25. marta na sajtu bdi.best.rs, gde možete pronaći i više informacija o projektu.