Европска Конференција "Аnnual Convention 2024" у Београду

Европска Конференција "Аnnual Convention 2024" у Београду

Европска асоцијација за рушење, деконтаминацију и рециклажу (EDA) у партнерству са Европским институтом за деконтаминацију (EDI) и Српском асоцијацијом за рушење, деконтаминацију и рециклажу, организује Европску Конференцију „Аnnual Convention 2024” у Београду, која ће се одржати од 13. до 15. јуна 2024. године.

То је годишња Конференција која се по први пут у 50 година дугој историји EDA одржава на територији Источне Европе. На предлог свих националних асоцијација Европе, Република Србија и град Београд изабрани су за домаћина ове манифестације од изузетног значаја, како у Европи, тако и у свету. 

Скуп је прекретница у раду EDA и свих националних асоцијација, а представља ново поглавље у ери даљих активности у овој индуструји. Учесници конференције су чланови Европске Комисије, који ће излагати нове европске прописе у овој области, као и најуспешније реферате из свих Европских држава, а на Конференцији ће бити презентована и два најбоља рада у области циркуларне економије и грађевинарства из наше државе.

Детаљније информације можете наћи путем линка:
https://www.europeandemolition.org/activities/annual/eda-annual-convention-2024