ДАНИ КОМОРЕ - РАЗВОЈНИ ПРОГРАМИ ЈУГОИСТОЧНЕ СРБИЈЕ - ВРАЊЕ 2023.

ДАНИ КОМОРЕ - РАЗВОЈНИ ПРОГРАМИ ЈУГОИСТОЧНЕ СРБИЈЕ - ВРАЊЕ 2023.

У оквиру активности  поводом обележавања 20 година од оснивања Инжењерске коморе Србије, 28. јуна у 2023. године у Врању, биће одржана традиционална манифестација „Дани Коморе - Развојни програми Југоисточне Србије - Врање 2023“.

У оквиру манифестације презентоваће се пројекти од значаја за развој овог дела наше земље. Посебна пажња биће посвећена реализованим капиталним пројектима у Јабланичком и Пчињском округу, а планирана је и стручна посета изграђених и реконструисаних објеката од значаја за развој града Врања.

Циљ одржавања ове манифестације је да се кроз сарадњу са локалном самуправом, регионалним привредним коморама  Лесковац и Ниш и другим струковним удружењима, пружи подршка развојним програмима у региону.

Осим као вид рада на унапређењу струке и унапређењу услова за рад чланова Коморе, овакви стручни скупови представљају и прилику за упознавање са новим технологијама и материјалима у грађевинарству, као и могућност за остваривање различитих видова сарадње у циљу економског напретка овог дела наше земље.

Манифестацију организује Регионални одбор Регионалног центра Ниш у суорганизацији са Већем Матичне секције  инжењера грађевинске  струке Регионалног центра Ниш Инжењерске коморе Србије, а овај пут, акценат је на граду Врању где је, 2004. године, основана прва регионална канцеларија Инжењерске коморе Србије. 

Прелиминарни програм можете погледати овде.

Пријава за учешће врши се путем имејла: ingkomni@ingkomora.rs, или телефона: (018) 292-722

Контакт особа: Александар Панчић, Технички секретар регионалног центра Ниш

Број пријављених је ограничен.

Фотографија: Прес