ДАН ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

ДАН ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

Свечана академија поводом Дана Грађевинског факултета Универзитета у Београду одржана је 1. децембра 2023. на Грађевинском факултету.

Академија је била изузетно посећена, а међу званицама су били представници академске заједнице, Универзитета у Београду, институција, јавних предузећа и приватних компанија, као и бивши и садашњи студенти и професори Грађевинског факултета.

Испред Инжењерске коморе Србије, свечаности је присуствовала Марица Мијајловић, председница Коморе, а били су присутни и држaвни сeкрeтaри Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Михајло Мишић, који је и председник Управног одбора Инжењерске коморе Србије и Емеше Лалић Урбан, председница Надзорног одбора Коморе.

Присутнима су се обратили проф. др Владан Кузмановић, декан Грађевинског факултета у Београду, проф. др Владан Ђокић, ректор Универзитета у Београду, академик Зоран Кнежевић, председник Српске академије наука и уметности, Горан Весић, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, као и многи други гости.

Овом приликом додељене су награде за изузетан успех у научно-истраживачком раду и награде најбољим студентима.

Галерију слика можете погледати овде.