40. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА "ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА '19"ДРУГО САОПШТЕЊЕ - ПРОГРАМ И ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ

40. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА "ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА '19"ДРУГО САОПШТЕЊЕ - ПРОГРАМ И ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ

U organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije, održaće se 40. Međunarodna konferencija "Vodovod  i kanalizacija 19" od 1. do 4. oktobra 2019. godine u Novom Sadu, u hotelu "Putnik".

Konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Suorganizatori konferencije su Inženjerska komora Srbije, "Institut za tehnologiju nuklearnih i drugih mineralnih sirovina – ITNMS, Beograd, Prirodno –matematički fakultet Novi Sad – Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Tehnološko-metalurški fakultet Beograd – Katedra za neorgansku hemijsku tehnologiju, Institut za vodoprivredu "Jaroslav Černi", Beograd, Inženjerska akademija Srbije, Beograd i IPIN - Institut za primjenjenu geologiju i vodoinženjering, Bijeljina.

Domaćin konferencije je JKP  "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad.

Cilj skupa je da se kroz razmatranje aktuelnih tehničko - tehnoloških, istraživačko - razvojnih, ekonomskih, zakonskih i drugih pitanja iz oblasti snabdevanja vodom i kanalisanja doprinese ubrzanijem transferu znanja, informisanju, primeni savremenih dostignuća i rešenja, unapređenju naučno-istraživačkog i razvojnog rada i poboljšanju poslovanja preduzeća vodovoda i kanalizacije i komunalnih sistema.

Drugo saopštenje - program i poziv na konferenciju možete preuzeti ovde.

Prijavu za učešće na konferenciji možete preuzeti ovde.