У припреми је 52. број Гласника

У припреми је 52. број Гласника

И пред почетак овог лета, Редакција Гласника Инжењерске коморе Србије позива чланове и сараднике Коморе да о својим активностима, идејама и решењима обавесте јавност. Из броја у број, ауторски текстови инжењера (али и не само инжењера) директно доприносе раскошности садржине, богатству информацијама Гласника, отварајући могућности за даља усавршавања и унапређење наших инжењера.

У своја три издања годишње, Гласник професионално и објективно извештава чланове и сараднике Коморе, као и ужу и ширу стручну јавност, о новинама из струке и о самом раду Коморе, чему може посведочити и 51. број, објављен у априлу ове године.

Електронско издање 51. броја Гласника Инжењерске коморе Србије – погледајте путем линка: https://ingkomora.rs/storage/media/glasnik/Glasnik_br_51.pdf

Уколико сте у могућности и желите да пишете за нови број Гласника, уколико желите да наше чланове и ширу јавност упознате са актуелном темом из домена ваше струке, своје прилоге нам можете послати електронским путем на адресу: redakcija@ingkomora.rs.

Рок за слање прилога: 25. јун 2024. године.

Такође, можете искористити могућност промоције ваших производа и/или услуга у 52. броју Гласника Инжењерске коморе Србије и да објављивањем огласа или промотивног текста допрете до своје циљне групе.

Позив на сарадњу са детаљним упутствима можете преузети овде.

Позив на оглашавање са детаљним упутствима можете преузети овде.