У припреми је 51. број Гласника Инжењерске коморе Србије

У припреми је 51. број Гласника Инжењерске коморе Србије

Након изузетно успешног јубиларног 50. броја Гласника Коморе, чију смо тему посветили стогодишњици рођења архитекте Ивана Антића, Редакција Гласника наставља са низом бројева овог листа, са циљем да сваки следећи буде још бољи и интересантнији за струку.

Овом приликом, позивамо чланове и стручне сараднике Коморе да својим ауторским текстом директно допринесу раскошности садржине и богатству информацијама Гласника.

Уколико сте у могућности и желите да пишете за нови број Гласника, уколико желите да наше чланове и ширу јавност упознате са актуелном темом из домена ваше струке, односно да своју идеју или ставове поделите са другим члановима Коморе, своје прилоге нам можете послати електронским путем на адресу: redakcija@ingkomora.rs

Рок за слање прилога: 11. март 2024. године

Такође, Гласник је и сигуран и непосредан начин да порука фирми и компанија које послују у области инжењерства стигне до инжењера различитих струка, чланова Инжењерске коморе Србије којима би њихови производи и услуге могли бити потребни. Стога, привредним субјектима нудимо огласни простор.

Званични допис са детаљним информацијама везаним за израду текста доступан је овде.

Понуду за оглашавање у Гласнику можете погледати овде.