У ПРИПРЕМИ ЈЕ ЈУБИЛАРНИ БРОЈ ГЛАСНИКА КОМОРЕ

У ПРИПРЕМИ ЈЕ ЈУБИЛАРНИ БРОЈ ГЛАСНИКА КОМОРЕ

У духу обележавања јубилеја – 20 година постојања и рада Инжењерске коморе Србије - којим је за нас обојена цела 2023. година, Редакција Гласника спрема се да ову годину зачини још једним јубилејем – 50. бројем Гласника Инжењерске коморе Србије.

Овом приликом, позивамо вас да узмете активно учешће у изради јубиларног броја Гласника и својим текстом обогатите ово издање. Постаните или наставите да и даље будете наш сарадник и учествујте у креирању 50. броја вашег и нашег Гласника и директно допринесите раскошности садржине, богатству информацијама и дајте правце за даља усавршавања и унапређење наших инжењера.

Пишите и дајте свој печат реномеу Гласникa, који носи и гради још од првог броја објављеног 2005. године. Од тада три пута годишње професионално и објективно извештавамо чланове и сараднике Коморе, као и ужу и ширу стручну јавност, о новинама из струке и о самом раду Коморе, чему може посведочити и 49. број, издат у августу ове године.

Електронско издање 49. броја Гласника Инжењерске коморе Србије – погледајте путем линка: https://ingkomora.rs/storage/media/glasnik/Glasnik_br_49.pdf

Уколико сте у могућности и желите да пишете за нови број Гласника, уколико желите да наше чланове и ширу јавност упознате са актуелном темом из домена ваше струке, своје прилоге нам можете послати електронским путем на адресу: redakcija@ingkomora.rs.

Рок за слање прилога: 23. октобар 2023. године.

Такође, можете искористити могућност промоције ваших производа и/или услуга у јубиларном, 50. броју Гласника Инжењерске коморе Србије и да објављивањем огласа или промотивног текста допрете до своје циљне групе.

Позив на сарадњу са детаљним упутствима можете преузети овде.
Понуду за оглашавање можете преузети овде.