СУСРЕТИ ПРОСТОРНИХ ПЛАНЕРА СРБИЈЕ

СУСРЕТИ ПРОСТОРНИХ ПЛАНЕРА СРБИЈЕ

Matična sekcija planera organizuje “Susrete prostornih planera Srbije - 2018“. Skup će se održati na Borskom jezeru u hotelu „Jezero“, u periodu od 10 – 12. oktobra 2018. godine. Glavna tema ovogodišnjih susreta je “Ka novom ciklusu prostornih planova u Republici Srbiji“.

U organizaciji Inženjerske komore Srbije – Matične sekcije planera, jedanaesti “Susreti prostornih planera Srbije - 2018“, će se održati u periodu od 10 – 12. oktobra 2018. godine, na Borskom jezeru, u hotelu „Jezero“. Pošto je broj mesta ograničen na 70, molimo Vas da u cilju blagovremene rezervacije hotelskog smeštaja prijavite svoj dolazak sekretaru Sekcije, Ivani Lazin na e-mail: ivana.lazin@ingkomora.rs (poslati ime, prezime i broj licence, kao i prijavu rada).

Ove godine je predviđena kotizacija u bruto iznosu od 1.200,00 dinara. Dokaz o uplati kotizacije dostaviti Ivani Lazin na e-mail: ivana.lazin@ingkomora.rs ili na fax. 011/2648-523, nakon objavljivanja spiska učesnika na internet stranici Komore (http://www.ingkomora.rs).

Program možete pogledati ovde.
Spisak učesnika možete pogledati ovde.