СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ - „OДРЖИВИ РAЗВOJ КРOЗ РEКOНСТРУКЦИJУ OСВEТЉEЊA РAДИ ПOБOЉШAЊA EНEРГEТСКE EФИКAСНOСТИ И ПOВEЋAЊA УШТEДA У ПOТРOШЊИ EЛEКТРИЧНE EНEРГИJE“

СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ - „OДРЖИВИ РAЗВOJ КРOЗ РEКOНСТРУКЦИJУ OСВEТЉEЊA РAДИ ПOБOЉШAЊA EНEРГEТСКE EФИКAСНOСТИ И ПOВEЋAЊA УШТEДA У ПOТРOШЊИ EЛEКТРИЧНE EНEРГИJE“

Компанија „ZG Lighting SRB“ д.o.o. организује стручно предавање из области одрживог развоја у области осветљења на тему: „Oдрживи рaзвoj крoз рeкoнструкциjу oсвeтљeњa рaди пoбoљшaњa eнeргeтскe eфикaснoсти и пoвeћaњa уштeдa у пoтрoшњи eлeктричнe eнeргиje“.

Предавање ће бити одржано у четвртак, 19. октобра 2023. године, с почетком у 12 часова у просторијама Инжењерске коморе Србије у Београду, ул. Булевар војводе Мишића 37, II спрат

У оквиру предавања биће представљен начин примене система одрживог развоја у унутрашњем и спољном осветљењу, трендови у овој области, као и европске регулативе које се примењују. Такође, пажња ће бити посвећена неопходности реконструкције осветљења - предности и утицај на квалитет светла, смањење потрошње и околину уопште. Биће детаљно објашњено због чега се препоручује замена застарелих флуоресцентних и других извора светлости новим ЛЕД светиљкама у различитим апликативним подручјима осветљења, уз преглед појединих примера из праксе кроз које ће се приказати постигнуте уштеде електричне енергије и емисије штетног CO2 .

Предавање ће одржати еминентни стручњак Влатка Ђурић из централе Zumtobel Group, са више од 15 година рада и искуства у овој компанији.

Модератор: Маја Кракер, маркетинг менаџер за Србију

Уколико сте заинтересовани своје присуство можете пријавити путем интернет странице портала Коморе https://ingkomora.rs/predavanja.

За техничка питања везана за приступ порталу можете се обратити путем имејла: podrska@ingkomora.rs или броја телефона: 011/655 7431 и 011/6557432.

Напомена: Пријављивање је обавезно, број места је ограничен.

Списак пријављених

37 пријављених od 80 (+ 16 резерва)
Број Име и презиме Звање
1 Радомир (Драгомир) Јовановић дипломирани инжењер електротехнике
2 Владица (Раде) Ђорђевић дипломирани инжењер грађевинарства
3 Радета (Благота) Марић дипломирани инжењер електротехнике
4 Дејан (Срећко) Цветковић дипломирани грађевински инжењер
5 Наташа (Душан) Пријовић дипломирани инжењер архитектуре
6 Михаило (Драги) Поповић дипломирани грађевински инжењер
7 Љиљана (Зоран) Коцић мастер инжењер архитектуре
8 Стефан (Бранко) Милић дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства
9 Оља (В.) Јовановић дипломирани инжењер архитектуре
10 Ана (Радоје) Рајковић мастер инжењер архитектуре