Регионална канцеларија Инжењерске коморе Србије у Крагујевцу је пресељена у сопствени пословни простор

Регионална канцеларија Инжењерске коморе Србије у Крагујевцу је пресељена у сопствени пословни простор

Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije u Kragujevcu je preseljena 16.7.2018. godine u sopstveni poslovni prostor i to na adresi: TC, "CITY PASSAGE", ul. Milutina Markovića br. 1, II sprat. Nakon kupovine poslovnog prostora u Beogradu, kao i u Regionalnim centarima Niš, Novi Sad, Subotica i Čačak, ovo je šesti poslovni prostor u vlasništvu Inženjerske komore Srbije.

Za sada, u regionalnoj kancelariji je omogućeno podnošenje zahteva za izdavanje licence, uvid u status podnetog zahteva, preuzimanje licenci, uvid u evidenciju članarine, izdavanje potvrda vezanih za licence i status člana Komore, kao i podrška pri izradi ličnih prezentacija članova Komore.  

Očekujemo da ćemo u narednom periodu, zajedničkim radom i angažovanjem, uspeti da ovaj prostor dodatno uredimo, opremimo i prilagodimo potrebama članstva, kako bi se u njemu mogli održavati sastanci regionalnih odbora, predavanja iz programa permanentnog usavršavanja, stručni skupovi i drugo.

Kada se u poslovnom prostoru izvrši adaptacija i dodatno opremanje, upriličiće se i svečano otvaranje.

Pozivamo članove Inženejrske komore Srbije sa teriorije Regionalnog centra Kragujevac da nas posete u novom poslovnom prostoru.

""