ПРВА МАНИФЕСТАЦИЈА "ДАНИ МАШИНСКИХ ИНЖЕЊЕРА СРБИЈЕ 2021"

ПРВА МАНИФЕСТАЦИЈА "ДАНИ МАШИНСКИХ ИНЖЕЊЕРА СРБИЈЕ 2021"

Savetovanje koje se održava u sklopu ove manifestacije je zamišljeno da se na stručni način što više aktuelizuje tema obnovljivih izvora energije (OIE), kao i da maksima „Neiskorišćeni energetski potencijal Srbije“ postane maksima „Energetska budućnost Srbije“, a da se time podstakne iskorišćavanje OIE, poveća energetska efikasnost i zaštita životne sredine, a sve u cilju racionalne potrošnje energije i veće efikasnosti tehničkih sistema.

Matična sekcija inženjera mašinske struke snosiće troškove smeštaja i boravka u Kladovu za svoje članove, broj mesta na manifestaciji je ograničen na 60 učesnika.

U hotelu „Aquastar Danube“ obezbeđene su dvokrevetne sobe, na bazi jednog polupansiona i jednog punog pansiona (prijavljivanje u hotel 22. oktobra od 14 časova, odjava 24. oktobra do 10 časova). UČESNICI SAMI OBEZBEĐUJU PREVOZ DO KLADOVA.

Kotizacija za članove Inženjerske komore Srbije iznosi bruto 1.000 dinara, po osobi. Uplatu naknade za kotizaciju možete izvršiti na račun Inženjerske komore Srbije, broj: 160-40916-33, poziv na broj: 08-broj licence. Dokaz o uplati (skenirani primerak uplatnice ili virmana) pošaljite na imejl: gordana.bastovanovic@ingkomora.rs najkasnije do 21.10.2021.godine do 10 časova. U  suprotnom, nakon isteka ovog roka bićemo primorani da Vaše mesto ustupimo prvom sledećem prijavljenom članu Komore ispod crte.

Prijavljivanje počinje 19. oktobra i trajaće dok se ne popuni kapacitet, nakon čega će spisak učesnika kojima je obezbeđen smeštaj preko Inženjerske komore Srbije biti objavljen na naslovnoj stranici sajta Komore www.ingkomora.rs

Ostali zainteresovani za učešće, koji ne budu na spisku Inženjerske komore Sbije, a žele da prisustvuju  manifestaciji, mogu rezervisati smeštaj u svojoj režiji, u hotelu „Aquastar Danube“.

Program manifestacije preuzmite ovde.

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su, radi sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, u obavezi da dostave, pre početka Konferencije sledeće:

1. Potvrdu o vakcinaciji;
2. Dokaz o pozitivnim antitelima na SARS CoV2, ne stariji od mesec dana ili
3. Negativan Ag test, ne stariji od 24 sata.

Konačni spisak učesnika manifestacije "DANI MAŠINSKIH INŽENjERA SRBIJE 2021" možete pogledati ovde.