ПРОДУЖЕНО ОСИГУРАЊЕ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ОДГОВОРНОСТИ ЗА ЧЛАНОВЕИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕКОМОРА ПОВЕЋАЛА ЛИМИТ ЗА ИСПЛАТУ ШТЕТНИХ ДОГАЂАЈА

ПРОДУЖЕНО ОСИГУРАЊЕ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ОДГОВОРНОСТИ ЗА ЧЛАНОВЕИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕКОМОРА ПОВЕЋАЛА ЛИМИТ ЗА ИСПЛАТУ ШТЕТНИХ ДОГАЂАЈА

Poštovani članovi Komore,

Inženjerska komora Srbije je jedanaestu godinu zaredom potpisala polisu osiguranja profesionalne odgovornosti, za sve članove Inženjerske komore Srbije koji uredno plaćaju članarinu i inženjere koji u toku perioda osiguranja steknu svojstvo člana Komore, od dana uvođenja u evidenciju.

Inženjerska komora Srbije je uspela da iz sopstvenog budžeta za svoje članove poveća agregatnu sumu na 2.000.000,00 evra (235.159.400,00 RSD), u odnosu na prošlu godinu koja je iznosila 750.000,00 evra.

Maksimalna suma za osiguranje po osiguraniku i štetnom događaju iznosi 15.000,00 evra (1.763.695,50 dinara).

Važno je napomenuti, da osiguranici (članovi Komore) ne učestvuju u novčanom iznosu u štetnom događaju (franšiza).

Smatramo da je realizacija ovog projekta od velikog značaja za Komoru i njene članove, ali i obaveza da se u narednom periodu i dalje radi i unapređuje na njemu, u cilju povećanja kredibiliteta struke i članstva Komore.

Preuzimanje Polise Kompanije Dunav osiguranje a.d.o, kao i Uslova za osiguranje profesionalne odgovornosti inženjera, možete izvršiti prijavom na portal ovde.

 

Inženjerska komora Srbije