ПРИЈАВЉИВАЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ МОРАВСКИ КОРИДОРОТВОРЕНА РАДНА МЕСТА ЗА ИНЖЕЊЕРЕ ГЕОЛОШКЕ СТРУКЕИНЖЕЊЕРИ = КОМПЕТЕНТНОСТ + СТРУЧНОСТ

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ МОРАВСКИ КОРИДОРОТВОРЕНА РАДНА МЕСТА ЗА ИНЖЕЊЕРЕ ГЕОЛОШКЕ СТРУКЕИНЖЕЊЕРИ = КОМПЕТЕНТНОСТ + СТРУЧНОСТ

Pored već otvorenih radnih mesta za inženjere građevinske, geološke, saobraćajne, mašinske, elektro i geodetske struke, kao i za inženjere pejzažne arhitekture, u ovom momentu potražuju se inženjeri sa licencom izvođača radova iz stručne oblasti geološko inženjerstvo, uže stručne oblasti geotehnika.

Uslov koji je obavezan je terensko radno iskustvo trajanja od dve do tri godine na autoputevima ili projektima na putevima, kao i radovima na šipovima.

Mesto zaposlenja je u prostorijama poslodavca u Kruševcu.

Na razuman zahtev poslodavca, zaposleni je dužan da radi i na drugim lokacijama poslodavca, kao i na lokacijama povezanih lica ili klijenata.

Zbog prirode rada, poslodavac može privremeno ili trajno promeniti mesto rada zaposlenog u krugu relacije Kruševac-Čačak.

Zainteresovani inženjeri mogu dostaviti svoj CV na engleskom jeziku na sledeće imejl adrese: rs102.hr@besmp.rs i vincent.nougarede@besmp.rs uz napomenu da se prijavljuju preko Komore (CV poslati na obe navedene imejl adrese).

Odabrane kandidate će blagovremeno obavestiti predstavnici Behtel Enke.

Prema politici održivosti ove kompanije, Projekat promoviše rodnu ravnopravnost nudeći jednake mogućnosti zapošljavanja ženama i samim tim podstiču se prijave žena kandidata.

 

S poštovanjem,

Marica Mijajlović, dipl. inž. arh.
Predsednica Inženjerske komore Srbije