ПОЗНАТ ПОБЕДНИК СТУДЕНТСКОГ ТАКМИЧЕЊА "ИЦЕЦ '23"

ПОЗНАТ ПОБЕДНИК СТУДЕНТСКОГ ТАКМИЧЕЊА "ИЦЕЦ '23"

Lokalna faza Internacionalnog takmičenja studenata građevinarstva održala se u nedelju 9. aprila 2023. na Građevinskom fakultetu u Beogradu.

Na takmičenju je učestvovalo 8 timova, koje su činili studenti različitih godina studija  (svaki tim po 3 člana). Takmičari, kao i studenti iz organizacije su prvo imali priliku da čuju izuzetna predavanja od strane kompanija koje su podržale takmičenje.

Pobedu i plasman na finalnu fazu u Portugal, osvojio je tim ŽAO, čiji članovi su bili Anđelka Obradović (student master studija na modulu Menadžment, tehnologija i informatika u građevinarstvu), Živan Stojmenović (student IV godine na modulu Menadžment, tehnologija i informatika u građevinarstvu) i Borjan Cupara (student IV godine na modulu Konstrukcije).

Drugo mesto osvojio je tim pod nazivom CIVILI, koga su činili Jovana Tomić (student III godine na modulu Hidrotehnika i vodno ekološko inženjerstvo), Đorđe Ćajić (student III godine na modulu Hidrotehnika i vodno ekološko inženjerstvo) i Stefan Stevanović (student III godine na modulu Hidrotehnika i vodno ekološko inženjerstvo).

Treće mesto osvojio je tim pod nazivom MINIJO, čiji su članovi bili Nikolina Sandić (student II godine na Osnovnim studijama), Jovana Plakalović (student II godine na Osnovnim studijama) i Milan Paklar (student II godine na Osnovnim studijama).

Svi takmičari su se pre svega zabavili, naučili nešto novo, ali i pokrenuli svoja inženjerska razmišljanja, što i jeste bio cilj ovog događaja.