ПЕТНАЕСТА МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА "ИНДИС 2021"

ПЕТНАЕСТА МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА "ИНДИС 2021"

""

Fakultet tehničkih nauka Novi Sad - Departman za građevinarstvo i geodeziju, u suorganizaciji sa Inženjerskom komorom Srbije - Veće Matične sekcije inženjera građevinske struke Regionalnog centra Novi Sad, organizuje Petnaestu međunarodnu naučnu konferenciju „iNDiS 2021", koja će se održati u periodu od 24. do 26. novembra 2021. godine, u amfiteatru Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.

Konferencija  iNDiS održava se svake treće godine, a ove godine navršava se 45 godina od održavanja prvog skupa, 1976. godine.

Ovogodišnji program obuhvata sledeće tematske oblasti: Eksperimentalna i teorijska analiza konstrukcija, savremene metode projektovanja i građenja, upravljanje projektima u građevinarstvu, procena stanja, održavanje i sanacija građevinskih objekata i graditeljskog nasleđa, mostovi, tuneli i putevi, vodni resursi, hidrologija i hidrotehničko inženjerstvo, geotehničko inženjerstvo, savremeni građevinski materijali, „zelena gradnja“ i energetska efikasnost u graditeljstvu, arhitektonsko i urbanističko planiranje i projektovanje, upravljanje rizikom od katastrofalnih događaja i požara, savremene geodetske metode i analize i ostale teme iz oblasti graditeljstva.

Više informacija možete pogledati ovde.

Prijavu za učešće na konferenciji možete preuzeti ovde.