ОБЈАВЉЕН 47. БРОЈ ГЛАСНИКА ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

ОБЈАВЉЕН 47. БРОЈ ГЛАСНИКА ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

Redakcija Glasnika Inženjerske komore Srbije 2022. godinu zatvara još jednim brojem informativnog glasila. Novo, 47. izdanje posvećeno je Arhitektonsko-urbanističkom forumu, održanom u Beogradu, na kome je razmatran položaj estetetskih kategorija u arhitekuri i urbanizmu, odnosno, u stvaranju i čuvanju građene sredine.

U ovom broju prenosimo vam razgovor sa Markom Gavrilovićem, mast. inž. maš., jednim od najuspešnijih studenata u istoriji Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Čitaćete o sastanku regionalnih komora u Ljubljani, o skupovima i konferencijama strukovnih organizacija i udruženja sa kojima dugi niz godina sarađujemo, o održanim predavanjima, stručnim posetama i drugim aktivnostima koje smo sproveli u prethodnom periodu, kao i o utiscima sa sajmova energetike i životne sredine, knjga, nameštaja i mašina i alata za drvnu industriju. Veliki broj stranica izuzetno bogatog 47. broja ispunili su stručni tekstovi naših članova, te ćete tu naći teme iz oblasti građevinarstva, tehnike i tehnologije, urbanizma, prostornog planiranja, arhitekture, zaštite životne sredine i obnovljivih izvora energije.

Elektronsko izdanje dostupno je ovde.