ОБЈАВЉЕН 51. БРОЈ ГЛАСНИКА ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

ОБЈАВЉЕН 51. БРОЈ ГЛАСНИКА ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

Као и претходних пролећа, и овај април Редакција Гласника употпунила је новим бројем информативног гласила Инжењерске коморе Србије.

Тема 51. броја Гласника посвећена је значају одржавања националних урбаних форума, важности координације међу различитим секторима и дефинисању приоритета кроз усклађивање услова, потреба и интереса различитих ималаца овлашћења и корисника простора. Преносимо вам и интервју са генералним директором Саобраћајног института ЦИП, проф. др Славеном Тицом, који нам је, укрштајући педагошки, научни и практични аспект, представио рад Института и развој транспортног система код нас, а простор у новом броју нашао се и за недавно обележен јубилеј Завода за урбанизам Ниш, који је ове године обележио 65 година рада.

Посебне странице испунили су текстови наших чланова, који су се дотакли тема из области саобраћајне сигнализације, коришћења обновљивих извора енергије, телекомуникација, грађевинарства и геологије, а струковне институције и организације са којима Комора има дугу успешну сарадњу доставиле су текстове о одржаним и планираним догађајима.

51. број Гласника можете погледати овде.