НОВИ ПРИСТУП ОЦЕЊИВАЊУ И ВЕРИФИКАЦИЈИ СТАЛНОСТИ ПЕРФОРМАНСИ БЕТОНА

НОВИ ПРИСТУП ОЦЕЊИВАЊУ И ВЕРИФИКАЦИЈИ СТАЛНОСТИ ПЕРФОРМАНСИ БЕТОНА

Društvo za ispitivanje i istraživanje materijala i konstrukcija Srbije, Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu i Institut za ispitivanje materijala IMS Beograd, u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije, organizuju stručni Stručni skup pod nazivom „Novi pristup ocenjivanju i verifikaciji stalnosti performansi betona“.

Skup će se održati 21. aprila 2023. godine na Građevinskom fakultetu u Beogradu, sa ciljem da se stručnoj javnosti i predstavnicima građevinske industrije prikažu najznačajnije odredbe i aspekti primene novog Pravilnika o tehničkim zahtevima za beton.

Eminentni stručnjaci izložiće radove vezano za zakonodavni okvir i područje primene Pravilnika, tehničke zahteve koje moraju da ispune komponente betona i sam beton (u svežem i očvrslom stanju), zatim za tehničke zahteve za beton izložen agresivnom delovanju sredine, označavanje, isporuku i transport betona, postupak ocenjivanja i verifikacije stalnosti performansi betona i deklaraciju o performansama i znak usaglašenosti.

Detaljnije informacije možete pogledati ovde.

Formular za prijavu dostupan je ovde.