МАНИФЕСТАЦИЈА "ДАНИ МАШИНСКИХ ИНЖЕЊЕРА СРБИЈЕ 2022"

МАНИФЕСТАЦИЈА "ДАНИ МАШИНСКИХ ИНЖЕЊЕРА СРБИЈЕ 2022"

Inženjerska komora Srbije, Matična sekcija inženjera mašinske struke, organizuje manifestaciju „DANI MAŠINSKIH INŽENJERA SRBIJE 2022, koja se održava od 07. do 09. oktobra 2022. godine u Mokroj Gori, hotel „Mećavnik resort“.

Tema manifestacije je: „Energetika – juče, danas, sutra - izazovi".

U okviru ove manifestacije biće održana predavanja na temu energetike, energetske efikasnosti, zaštite životne sredine i obnovljivih izvora energije, a sve u cilju racionalne potrošnje energije i veće efikasnosti tehničkih sistema, pogotovo sada kada je velika energetska kriza.

Matična sekcija inženjera mašinske struke snosiće troškove smeštaja i boravka u Mokroj Gori za inženjere mašinske struke, članove Inženjerske komore Srbije.  Broj mesta na manifestaciji je ograničen na 50 učesnika.

U hotelu „Mećavnik resort“ na Mokroj Gori obezbeđene su dvokrevetne sobe, na bazi jednog polupansiona i jednog punog pansiona (prijavljivanje u hotel 07. oktobra od 14 časova, odjava 09. oktobra do 10 časova). UČESNICI SAMI OBEZBEĐUJU PREVOZ DO MOKRE GORE.

Kotizacija za članove Inženjerske komore Srbije iznosi 1.000 dinara, po osobi. Uplatu naknade za kotizaciju možete izvršiti na račun Inženjerske komore Srbije, broj: 160-40916-33, poziv na broj: 08-broj licence. Dokaz o uplati (skenirani primerak uplatnice ili virmana) pošaljite na imejl: branislava.babic@ingkomora.rs najkasnije do 04.10.2022.godine do 10 časova.

Ostali zainteresovani za učešće, koji ne budu na spisku Inženjerske komore Sbije, a žele da prisustvuju  manifestaciji, mogu rezervisati smeštaj u svojoj režiji, u hotelu „Mećavnik resort“ na Mokroj Gori.

Program manifestacije možete preuzeti ovde.

Konačan spisak učesnika manifestacije "DANI MAŠINSKIH INŽENjERA SRBIJE 2022" možete pogledati ovde.