ЛОКАЛНА ФАЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОГ ТАКМИЧЕЊА "ИЦЕЦ '23"

ЛОКАЛНА ФАЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОГ ТАКМИЧЕЊА "ИЦЕЦ '23"

""Sagledavajući važnost okupljanja studenata građevinskih fakulteta kako bi im se približili realni inženjerski problemi i kako bi se razvilo kritičko razmišljanje prilikom rešavanja izazova u praksi, Inženjerska komora Srbije pružila je podršku Međunarodnom udruženju studenata građevinarstva IACES (International Association of Civil Engineering Students), Lokalnom komitetu Beograd, koji organizuje Lokalnu fazu Internacionalnog takmičenja “ICEC ’23” (International Civil Engineering Competition).

Lokalna faza takmičenja za studente sa Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu održaće se 9. aprila 2023. godine.

Timovi sačinjeni od tri studenta takmičiće se u rešavanju izazova iz oblasti konstrukcija, hidrotehnike i materijala. Izazove će osmisliti, predstaviti i ocenjivati profesori i asistenti Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Pobednički tim osvaja novčanu nagradu i stiče mogućnost da se nadmeće sa kolegama iz inostranstva u finalnoj fazi takmičenja, koja će se ove godine organizovati u Portu, Portugal, sredinom jula 2023. godine.

Agenda je dostupna ovde.

Detaljnije informacije možete pogledati na sajtu Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, putem linka: https://www.grf.bg.ac.rs/vesti/ls?t=0&s=0