ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ПРЕДСЕДНИКЕ ПОДСЕКЦИЈА У МАТИЧНОЈ СЕКЦИЈИ ПРОЈЕКТАНАТА И МАТИЧНОЈ СЕКЦИЈИ ИЗВОЂАЧА РАДОВА ЗАКЉУЧИЛЕ СУ КОНАЧНЕ БИРАЧКЕ СПИСКОВЕ

ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ПРЕДСЕДНИКЕ ПОДСЕКЦИЈА У МАТИЧНОЈ СЕКЦИЈИ ПРОЈЕКТАНАТА И МАТИЧНОЈ СЕКЦИЈИ ИЗВОЂАЧА РАДОВА ЗАКЉУЧИЛЕ СУ КОНАЧНЕ БИРАЧКЕ СПИСКОВЕ

U skladu sa članom 59. Pravilnika o načinu organizovanja podsekcija, izvršni odbori matičnih sekcija projektanata i izvođača radova doneli su odluke o sprovođenju izbornog postupka za izbor predsednika podsekcija u Matičnoj sekciji projektanata i Matičnoj sekciji izvođača radova.

Izbori za predsednike podsekcija, odnosno izborni postupak, sprovešće se u periodu od 12. septembra 2016. godine do 18. novembra 2016. godine u skladu sa Pravilnikom o načinu organizovanja podsekcija, koji možete preuzeti ovde.

U skladu sa članom 53. Pravilnika o načinu organizovanja podsekcija, izvršni odbori matičnih sekcija projektanata i izvođača radova doneli su odluke da se glasanje za izbor predsednika podsekcija u Matičnoj sekciji projektanata i Matičnoj sekciji izvođača radova sprovede putem glasačkih listića.

Izbore za predsednike podsekcija u Matičnoj sekciji projektanata i Matičnoj sekciji izvođača radova sprovodiće Izborna komisija.
Odluku o imenovanju Izborne Komisije za sprovođenje izbora za predsednike podsekcija u Matičnoj sekciji projektanata možete preuzeti ovde
Odluku o imenovanju Izborne Komisije za sprovođenje izbora za predsednike podsekcija u Matičnoj sekciji izvođača radova možete preuzeti ovde

ODLUKE IZVRŠNOG ODBORA MATIČNE SEKCIJE PROJEKTANATA:
- Odluku o utvrđivanju načina glasanja za izbora predsednika podsekcija u Matičnoj sekciji projektanata možete preuzeti ovde.
- Odluku o sprovođenju izbornog postupka za izbor predsednika podsekcija u Matičnoj sekciji projektanata možete preuzeti ovde.

ODLUKE IZVRŠNOG ODBORA MATIČNE SEKCIJE IZVOĐAČA RADOVA:
- Odluku o utvrđivanju načina glasanja za izbora predsednika podsekcija u Matičnoj sekciji izvođača radova možete preuzeti ovde.
- Odluku o sprovođenju izbornog postupka za izbor predsednika podsekcija u Matičnoj sekciji izvođača radova možete preuzeti ovde.

O svim fazama u toku ovog izbornog postupka Komora će blagovremeno obaveštavati članove putem internet prezentacije.