IX МЕЂУНАРОДНA КОНФЕРЕНЦИЈA „ГРАЂЕВИНАРСТВО – НАУКА И ПРАКСА ГНП 2024“ – ДРУГИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВУ РАДОВА

IX МЕЂУНАРОДНA КОНФЕРЕНЦИЈA „ГРАЂЕВИНАРСТВО – НАУКА И ПРАКСА ГНП 2024“ – ДРУГИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВУ РАДОВА

Грађевински факултет Универзитета Црне Горе организује IX међународну конференцију „Грађевинарство – наука и пракса ГНП 2024“ која ће се одржати од 5. до 9. марта 2024. године у Колашину.

Конференција ће обухватити широк спектар тема. Главна тема Конференције биће „Сеизмички отпорне конструкције“, с обзиром на то да се 2024. године обележава 45 година од разорног земљотреса који је погодио Црну Гору и са циљем стављања фокуса на најновија истраживања у области пројектовања и изградње сеизмички отпорних објеката.

Програм ће обухватити предавања по позиву, усмене и постер презентације, округле столове и презентације спонзора, а званични језик биће енглески.

Наредне 2024. године Универзитет Црне Горе прославља 50 година свог постојања, те ће ово бити и један од значајних догађаја који ће Универзитет организизовати у години јубилеја.

Сви заинтересовани, могу послати своје радове и активно учествовати у раду Конференције, а детаљније информације, обавештења и даље инструкције могу се наћи на сајту Конференције:  www.gnp.ucg.ac.me.