ИНЖЕЊЕРСКА КОМОРА СРБИЈЕ ПРЕПОЗНАЈЕ ЗНАЧАЈ И ПОДРЖАВА ИНЖЕЊЕРСКО ТАКМИЧЕЊЕ "БЕОГРАДСКИ ДАНИ ИНЖЕЊЕРА - ЕБЕЦ БЕОГРАД 2022"

ИНЖЕЊЕРСКА КОМОРА СРБИЈЕ ПРЕПОЗНАЈЕ ЗНАЧАЈ И ПОДРЖАВА ИНЖЕЊЕРСКО ТАКМИЧЕЊЕ "БЕОГРАДСКИ ДАНИ ИНЖЕЊЕРА - ЕБЕЦ БЕОГРАД 2022"

""

Sa željom da pomogne u edukaciji, unapređivanju i međusobnom povezivanju studenata, Inženjerska komora Srbije prepoznaje značaj i podržava inženjersko takmičenje „Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd“, koje 15. put zaredom organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd.

„Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2022“ održaće se u periodu od 24. do 27. marta 2022. godine.

Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog.

Takmičenje EBEC Beograd namenjeno je studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu i nudi i raznovrsne radionice za razvijanje ličnih veština, interakciju sa predstavnicima kompanija, kao i Sajam inovacija. Timskog je karaktera i obuhvata dve kategorije: studiju slučaja i od ove godine po prvi put - inovativni dizajn. U okviru takmičarskog dela projekta biće održana lokalna runda BEST evropskog inženjerskog takmičenja, a pobednici će dobiti priliku da se takmiče u regionalnoj i finalnoj rundi.

Prijave za učešće otvorene su od 28. februara do 13. marta 2022. godine na sajtu ebec.best.rs, gde se mogu naći i detaljnije informacije o projektu.