БИМ ТЕХНОЛОГИЈАБЕСПЛАТНИ ДВОДНЕВНИ ВЕБИНАР У ОКТОБРУ

БИМ ТЕХНОЛОГИЈАБЕСПЛАТНИ ДВОДНЕВНИ ВЕБИНАР У ОКТОБРУ

U okviru realizacije Češkog programa za razvoj saradnje pod nazivom „Podrška unapređenju i razvoju sektora infrastrukture kvaliteta Srbije“ i saradnje sa Češkom kancelarijom za standarde, metrologiju i ispitivanja (ÚNMZ), Institut za standardizaciju Srbije organizuje dvodnevni vebinar o digitalnoj transformaciji kroz primenu BIM tehnologije - Benchmarking on digital transformation based on BIM technology in Czech Republic.

Besplatni dvodnevni vebinar održaće se u dva termina, 12. i 26. oktobra 2021. godine.

Prvog dana vebinara, u utorak, 12. oktobra, biće prikazani dobra praksa i iskustvo Češke Republike, njihova nacionalna strategija za BIM, načini implementacije BIM u organizacijama, a naši eksperti osvrnuće se na prilike i izazove sa kojima se susreće građevinska industrija u Republici Srbiji. Dve nedelje kasnije, 26. oktobra, na drugom danu vebinara, biće reči o tome na koji način sprovoditi obrazovanje i podizanje svesti o prednosti upotrebe BIM tehnologije, procedurama građevinskog sektora u okruženju E-uprave, a biće prikazani i rezultati sprovedenih istraživanja u obe zemlje kroz njihovu uporednu analizu.

Agenda je dostupna ovde.

Link za prijavu za učešće na vebinaru: https://forms.gle/3hPGUWJ8TxT8n7c1A

Ovim povodom sprovešće se i istraživanje o poznavanju BIM tehnologije u Srbiji, te svi zainteresovani mogu popuniti upitnik na sledećem linku: https://1url.cz/fKsVs