40. Међународна конференција "Водовод и канализација '19" - Прво обавештење

40. Међународна конференција "Водовод и канализација '19" - Прво обавештење

U organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije, održaće se 40. Međunarodna konferencija "Vodovod  i kanalizacija`19", od 1. do 4. oktobra 2019. godine u hotelu "Putnik" u Novom Sadu.

Konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a suorganizatori konferencije su Inženjerska komora Srbije, Beograd,  "Institut za tehnologiju nuklearnih i drugih mineralnih sirovina – ITNMS, Beograd, Prirodno –matematički fakultet Novi Sad – Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Tehnološko-metalurški fakultet Beograd – Katedra za neorgansku hemijsku tehnologiju, Institut za vodoprivredu "Jaroslav Černi", Beograd, Inženjerska akademija Srbije, Beograd, Saobraćajni institut CIP, Beograd i IPIN - Institut za primjenjenu geologiju i vodoinženjering, Bijeljina. Domaćin konferencije je JKP  "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad.

Cilj konferencije je da se kroz razmatranje aktuelnih tehničko - tehnoloških, istraživačko - razvojnih, ekonomskih, zakonskih i drugih pitanja iz oblasti snabdevanja vodom i kanalisanja doprinese ubrzanijem transferu znanja, informisanju, primeni savremenih dostignuća i rešenja, unapređenju naučno-istraživačkog i razvojnog rada i poboljšanju poslovanja preduzeća vodovoda i kanalizacije i komunalnih sistema.

Prvo obaveštenje u vezi konferencije možete pogledati ovde.

Prijavu učešća možete preuzeti ovde.