36. МЕЂУНАРОДНИ КОНГРЕС О ПРОЦЕСНОЈ ИНДУСТРИЈИ

36. МЕЂУНАРОДНИ КОНГРЕС О ПРОЦЕСНОЈ ИНДУСТРИЈИ

U organizaciji Društva za procesnu tehniku, pri SMEITS-u, Mašinskog fakulteta u Beogradu i SET Trebinje, 1. i 2. juna 2023. godine u Centru za stručno usavršavanje Šabac održava se tradicionalni 36. Međunarodni kongres o procesnoj industriji – PROCESING '23.

Između ostalog, na ovogodišnjem kongresu biće predstavljeni razvojni projekti na tehnološkim unapređenjima proizvodnih procesa usmereni na uvođenje novog poslovnog modela sa ciljem racionalizacije potrošnje prirodnih resursa, povećanja energetske efikasnosti i smanjenje negativnog uticaja na životnu sredinu.

Cilj održavanja ovog međunarodnog kongresa je upoznavanje učesnika sa temama iz oblasti procesne tehnologije, projektovanja, izgradnje, eksploatacije i održavanja procesnih postrojenja, osnovnim i pomoćnim operacijama, aparatima i mašinama u procesnoj industriji, kao i iz oblasti merenja i upravljanja u procesnoj industriji. Tematske oblasti biće obrađene kroz sesije i okrugle stolove, a posebna sesija namenjena je studentskim radovima.

Program kongresa, uslovi učešća i obavezna registracija nalaze se na linku: https://bit.ly/3ZZSnvA

Direktan link za registraciju: https://bit.ly/43oL1od