3. САЈАМ СТИПЕНДИЈА ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

3. САЈАМ СТИПЕНДИЈА ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

""

Studentski parlament Građevinskog fakulteta i organizacija IACES, uz pokroviteljstvo Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, održaće 3. Sajam stipendija u subotu 11. decembra, sa početkom u 12h. Sajam će biti održan u otvorenom prostoru aule Fakulteta, gde će svaka kompanija učesnica imati obezbeđen štand.

Kompanije koje su zainteresovane za učešće treba da popune google forme koje se nalaze na kraju teksta (jedna forma je za građevinarstvo a druga za geodeziju). Kotizacije su osmišljene tako da pokrivaju troškove organizacije Sajma i troškove zakupa štandova za kompanije učesnice, podaci za fakturu se nalaze u drugom odeljku formulara.

Forme imaju za cilj da u najkraćem predstave kompaniju i prikažu broj i strukturu stipendija koje kompanija planira da ponudi studentima Građevinskog fakulteta.Tako popunjeni obrasci biće postavljeni na društvene mreže kako bi se studenti blagovremeno informisali o kompanijama i broju stipendija.

Sa druge strane, svaki zainteresovani student sa sobom će imati spisak položenih ispita sa prosečnom ocenom i dužinom studiranja, overen od strane referenata Studentske službe.

Budućim inženjerima se na ovaj način olakšava završetak studija, a kompanije osiguravaju kontinuiranu uspešnu kadrovsku politiku.

Modul Građevinarstvo: https://bit.ly/portfolio-gradjevinarstvo

Modul Geodezija i geoinformatika: https://bit.ly/portfolio-geodezija

Na sledećem linku možete pogledati atmosferu sa 1. Sajma stipendija: Prvi Sajam stipendija na Građevinskom fakultetu

Detaljnije informacije o kotizaciji, IACES organizaciji i o kompanijama koje su podržale Sajam stipendija u prethodne dve godine možete videti ovde